Poštovani Bijakovčani i Bijakovčanke,

i ove godine se kao i prethodnih možemo pohvaliti visokom razinom uređenja i održavanja groblja, ponajviše zahvaljujući našem Draganu Vlaičeviću, a i svima Vama koji uredno podmirujete naknadu za održavanje groblja.

Želimo Vas podsjetiti na obvezu plaćanja naknade za održavanje groblja koja za 2022. godinu iznosi 40KM po obitelji ukopnika i istu možete podmiriti sutra prije ili poslije Svete Mise ukoliko to već niste učinili za blagdan Duhova ili tijekom proteklog razdoblja.

Također, naknade groblja Brzomelj (održavanje groblja, za izgradnju mrtvačnice...) možete podmiriti tijekom cijele godine jednom od članova Odbora za groblje Brzomelj, a njihova imena i kontakt podatke možete pronaći na oglasnoj ploči Groblja i web stranici www.bijakovici.com.

Kako smo najavili tijekom Duhova, na oglasnoj ploči se nalazi popis osoba i ukopnika za koje u našim bazama i popisima imamo zabilježene nepravilnosti.

Popis osim na oglasnoj ploči u Groblju možete pogledati i OVDJE.

Svoj status možete provjeriti na sljedeće načine:

- poslati poruku na tel.broj 063/065-544 (Viber, WhatsApp ili sms) ili

- e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Obavezno navesti Ime (ime oca) Prezime, adresu i mjesto stanovanja.

Koristimo ovu priliku informirati Vas da je Odbor za groblje Brzomelj u prethodnom razdoblju usvojio nekoliko Pravilnika koje možete pronaći na web stranici Mjesne zajednice Bijakovići odnosno na linku www.bijakovici.com

Prema Pravilnicima, ukoliko jedno grobno mjesto ima više korisnika (obitelji), a isti stanuju u zajedničkom domaćinstvu, jedan korisnik ima pravo na oslobađanje plaćanja naknade za godišnje održavanje groblja. (Primjer, otac ima 2 sina koji su osnovali svoje obitelji. Naknada se plaća za dvije obitelji, od trenutka kada je 2. sin osnovao svoju obitelj i on se veže za obitelj oca......)

 

Mjesna zajednica Bijakovići

Odbor za groblje Brzomelj

 

 

  

Korisni Linkovi