Poštovani Bijakovčani i Bijakovčanke,

u nedjelju, 24.07.2022. u 20:30 sati pored temelja stare crkve bit će svečano otkrivanje spomenika ubijenim fratrima iz župe Međugorje.

Spomenik će otkriti mons. Aldo Cavalli, apostolski vizitator za župu Međugorje i fra Jozo Grbeš, provincijal Hercegovačke franjevačke provincije.

Dođimo i odajmo počast i zahvalu našim mučenicima!!!

Crveni križ Čitluk, Župni ured sv. Jakova- Međugorje i mjesne zajednice Bijakovići i Međugorje u suradnji s Transfuziologijom Sveučilišne kliničke bolnice Mostar organizira akciju dobrovoljnog darivanja krvi za potrebe Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

Više...

Poštovani Bijakovčani i Bijakovčanke, ukopnici u groblju Brzomelj,

kao što se možete uvjeriti da se groblje Brzomelj svake godine uredno održava i uređuje, ponajviše zahvaljujući našem Draganu Vlaičeviću, a i svima Vama koji uredno podmirujete naknadu za održavanje groblja.

Više...

Poštovani mještani i prijatelji Bijakovića!

Naš župnik fra Marinko Šakota u ponedjeljak 30.05.2022. u 19:30 sati u dvorani sv. Ivana Pavla II (Žuta dvorana) predstavlja svoje 3 knjige.

Dođimo i poslušajmo "Kako živjeti u Gospinoj školi"!

Poštovani Bijakovčani i Bijakovčanke,ukopnici groblja Brzomelj,

članovi Odbora za groblje Brzomelj su sa Draganom Vlaičevićem, osobom zaduženom za održavanje groblja Brzomelj, u srijedu 18.05.2022.g. dodatno uredili hortikulturu u groblju Brzomelj. Uređenjem je obuhvaćeno uklanjanje odumrlih stabala i grmolikog bilja.

.............................................................

Nakon pripremnih radova izvršili su sadnju novih borića i grmolikog bilja tj. zasađena su:

- 2 komada borića - Tisa

- 1 komad Juniperus i

- 15 komada Tuya.

...........................................................

Više...

 

Poštovani mještani!

Danas je započela je izgradnja nogostupa od raskrižja "Podbrdo" do ogranka ulice "Kraljice Mira" (prema Martinu Vasilju- Braci) ukupne duljine cca 280 m.

Vrijednost ugovorenih radova iznosi 96.367,05 KM s pdv-om.

Radove izvodi Kopex Dodig d.o.o. Čitluk.

Više...

Korisni Linkovi