Poštovani Bijakovčani i Bijakovčanke, ukopnici u groblju Brzomelj,

kao što se možete uvjeriti da se groblje Brzomelj svake godine uredno održava i uređuje, ponajviše zahvaljujući našem Draganu Vlaičeviću, a i svima Vama koji uredno podmirujete naknadu za održavanje groblja.

Stoga Vas želimo podsjetiti na obvezu plaćanja naknade za održavanje groblja koja za 2022. godinu ostaje nepromijenjena i iznosi 40KM po obitelji ukopnika.

Pozivamo Vas da Vaše obveze podmirite u nedjelju 05.06.2022. (blagdan Duhova) prije ili po završetku mise na groblju.

Ovim putem pozivamo i one obveznike koji ne podmiruju svoje obveze prema groblju Brzomelj (naknada za održavanje groblja, izgradnju mrtvačnice itd.) da ukoliko su u mogućnosti iste podmire.

Prema trenutnim pokazateljima naknadu za održavanje groblja podmiruje polovica obveznika. 

Zbog navedenoga će se svake godine nakon blagdana Svi Sveti javno objaviti popis onih obveznika koji redovito ne podmiruju svoje obveze prema groblju Brzomelj.

Podsjećamo da se održavanje i uređivanje groblja Brzomelj kao i naknada osobi zaduženoj za održavanje groblja financira isključivo iz naknada za održavanje groblja.

Koristimo ovu priliku informirati Vas da je Odbor za groblje Brzomelj u prethodnom razdoblju usvojio Pravilnik o naknadama groblja Brzomelj koji možete pronaći na linku: Odbor za groblje Brzomelj (bijakovici.com).

Odbor za groblje Brzomelj je pristupio ažuriranju ukopnika pri čemu je privremeno označio grobna mjesta, pa ćete iz tog razloga na svojim grobnicama pronaći upitnik.

Upitnik je potrebno popuniti, uslikati i poslati na Viber ili WhatsApp na broj 063/065-544.

Ukoliko nemate navedene aplikacije popunjeni upitnik možete uručiti osobno jednom od članova Odbora za groblje Brzomelj ili poslati na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Na navedeni broj telefona u narednom razdoblju ćete moći provjeriti svoj status i stanje svojih obveza prema groblju Brzomelj o čemu imate detalje na linku: Odbor za groblje Brzomelj (bijakovici.com).

 

Korisni Linkovi